Van kerst 'buiten huis' naar geslaagde viering bij Rebus 'thuis!'

Kerst Collage Zorgboerderij De Rebus 2021Soms kan het anders lopen dan je had gepland. Wij van de Rebus zouden kerst 2021 dit jaar 'buiten de deur' vieren, namelijk bij Het Appeltje. Tot de wereld 'op slot' ging en we moesten improviseren.

Netjes
Gelukkig is er genoeg ruimte bij de Rebus zelf. Op woensdag 22 december hebben we zodoende maar liefst drie kerstfeestjes gevierd. Kleine groepjes deelnemers van de Rebus zaten op verschillende plekken op het terrein. Hoewel dezelfde locatie als 'normaal' gebruikt werd, was de rest geheel anders. Iedereen was netjes gekleed en dit keer hoefden de dieren niet verzorgd te worden. Wel zo handig om de mooie kleding schoon te houden!

Heerlijk
De lunch bestond uit een lekkere maaltijd. Maar daarvoor moest iedereen wél aan de slag. Een grote 'kerstbox' vol versiersels, borden en andere materialen zorgde voor een creatieve ochtend terwijl Ilona en Carin in de keuken hun kunsten vertoonden!

Kerstschoen
Het resultaat? Van een soepje tot heerlijk kerstbrood én een ijstoetje. Alles sfeervol opgegeten tussen de, door de deelnemers creatief versierde / gemaakte, kerstbomen. Aan het eind van de dag ging iedereen voldaan en met een gevulde maag en kerstschoen naar huis!