Nieuws

'Decadente' Kerst 2022 bij de Rebus

Kerst 2022 op de RebusHet afgelopen jaar moet een goed jaar geweest zijn, want nu de deelnemers van de Rebus hoefden voor hun kerstmaaltje dit keer niet zelf achter de potten en de pannen. Kok Frank, bij de ingewijden ook wel bekend als een enthousiaste Rebus 'inhuurcollega,' verzorgde een fijne maaltijd. En daar werd van genoten. Het heerlijke menu stond er van A tot Z op, dat wil zeggen van amuse tot toetje :).

Om de sfeer naar een extra hoog niveau te tillen, maakte de deelnemers bij de Rebus eerst eigen menukaarten. Net als met vakantie, is met eten het voorwerk het halve plezier. De beste wensen voor 2023 namens iedereen van De Rebus!

Spelletjesdag op de Rebus

Zorgboerderij De Rebus SpelletjesdagCollega Mireille verzorgde speciaal voor de deelnemers een spelletjesdag op de Rebus. Daarbij stonden zowel 'bekende' spellen op het programma, als zelf verzonnen activiteiten. Een geslaagde dag.

Dat kwam niet alleen door de verschillende speelmogelijkheden, maar ook het geweldige nazomerweer deze dag. De spelletjesdag ontstond als 'tegenprestatie' voor een hangmat die Mireille graag wilde hebben. Nu kan zij van haar rust genieten én wij van de mooie herinneringen van deze activiteitendag

Een flinke oogst, klaar voor de winter!

Zorgboerderij de Rebus heeft een ruime oogst dit jaarGeluld wordt beloond! Na maanden wachten en soms hard werken, kon er eindelijk geoogst worden. En het resultaat was niet mis.

Courgettes, tomaten en vele andere groentes vullen inmiddels de diepvrieskist. Sterker nog, speciaal voor de ruime oogst, werd een nieuwe en extra grote diepvries aangeschaft. De Rebus komt de winter wel door qua groentes.